Naptár különlegességek > Naptár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Naptár különlegességek > 10 weboldal. Kategória leírása: Naptár különlegességek: különleges naptárak gyűjteménye. Oltási és adveni naptár, egyedi fényképes esküvői naptárak.
Szponzorált linkek
Oltási naptár babáknak
http://www.babaszoba.hu/services/oltasi_naptar

A védőoltások feltalálása és bevezetése az elmúlt évszázadok legnagyobb gyermek-egészségügyi vívmányának tekinthető. Néhány éve jelentősen egyszerűsödött az oltási rendszerünk, de még így is számos alkalommal kapnak védőoltást gyermekeink. Oltási naptárunk segítségével nyomon követheted, mikor melyik aktuális, és bővebb információt is szerezhetsz róluk!

Oltási naptár babáknak
Csillagászat és a naptár
http://astro.elte.hu/icsip/tajekozodas_az_egen/naptar/

A naptár kialakulása a csillagászattörténet témakörének része. A naptárkészítés problémája ugyanakkor szorosan kapcsolódik az alapvető csillagászati ismeretekhez, valamint az időszámítás problémáihoz is.

Csillagászat és a naptár
Adventi naptár mézeskalcsából
http://www.desszert.eu/mezeskalacs_adventi_naptar

Készítsen Ön is adventi naptárat mézeskalácsból! Az advent szó jelentése eljövetel (a latin adventus Domini kifejezésből származik, ami annyit tesz: Úr eljövetele). A karácsonyt megelőző várakozás az eljövetelben éri el jutalmát.

Adventi naptár mézeskalcsából
Pollennaptár
http://www.pollenindex.hu/index.php?fm=2

Az ÁNTSZ Aerobiológiai Hálózata által monitorozott fajok nemzetségek és családok jegyzéke, virágzásuk időtartama.

Pollennaptár
Ne felejtsd el! -Online emlékeztető
http://nefelejtsdel.hu/index.php?page=remindercal&language=hu

A naptár tartalmazza az ünnepnapokat, és a folyó évre rendeletben rögzített rendkívüli munkanapokat is. Ha látni szeretné milyen ünnep lesz az adott (kiemelt) napon, hagyja a kurzort a kérdéses nap fölött!

Ne felejtsd el! -Online emlékeztető
Allergia naptár
http://allergia-asztma-szenanatha.hu/allergia-kezelese/allergia-naptar

Az allergia naptár a szezonális allergia megjelenéséről, intenzitásáról közöl információkat. Az allergia naptár nem más, mint egy pollennaptár, melynek segítségével nyomon követheti a beteg a magyarországi allergén növények virágzási periódusait.

Allergia naptár
Macskák védőoltási naptára
http://www.haziallat.hu/macska/gondozas/macska-vedooltas-naptar/1787/

Tény, hogy a fertőző betegségek esetében a megelőzés a legfontosabb, hiszen számos betegség következményét gyógykezeléssel már nem tudjuk befolyásolni, megszüntetni. Amikor a macska már megbetegedett, a tüneteket valamennyire enyhíteni lehet, de ez nem mindig jár sikerrel. A macska vakcinázása a tulajdonos felelőssége, mivel a nem oltott macskák fertőzési forrást jelentenek a többi számára.

Macskák védőoltási naptára
Ajánlott oltási program kiskutyáknak
http://www.pets-magazin.hu/index.php/kutya/64-kutya/417-ajanlott-oltasi-prog ...

Mire jó az oltás? A kutyusok immunrendszere nincs felkészülve a nagyvárosokban felerősödött fertőzőképességű vírusokra, baktériumokra, ezért szükséges rendszeres oltásuk. A vakcinákban nincsenek olyan kórokozók, melyek képesek megbetegedést kiváltani, azokat csak elölt, illetve egyéb módon inaktivált, nem megbetegítő formában tartalmazzák.

Ajánlott oltási program kiskutyáknak
Eredeti Filofax
http://www.filofaxok.hu

A Filofax nem egyszerűen csak egy gyűrűs naptár. Organizer, folder, mappa, praktikus lefűzhető kiegészítők, ezek mind együtt a Filofax. A Filofax nagy szervezettséget igénylő életünk és munkánk elengedhetetlen kelléke, melynek segítségével biztosan egy találkozóról sem maradunk le, hatékonyabban tudunk dolgozni, és nem utolsó sorban trendik lehetünk. Oldalunkon hatalmas kínálatból választhatja ki a személyiségéhez leginkább illő és a napi feladatait legjobban szolgáló Filofaxot. 20 féle borító, 8 méretben több mint 25 színben kapható a klasszikus hagyományostól az izgalmas modernig. A Filofax FSC minősítéssel rendelkezik, így a termékek előállítása során a természetet semmiféle káros hatás nem éri.

Eredeti Filofax
Egyedi, fényképes esküvői naptárak
http://www.naptarvilag.hu/eskuvoi_naptar

Egy szép esküvő után, ahol fényképek ezrei készülnek ötletes ajándék a szülőknek, tanuknak, közeli barátoknak egy fényképes naptár. Adható akár köszönetajándéknak is az esküvő után, mellyel kifejezheti az ifjú feleség és férj a köszönetét az esküvőn való részvételért és a sok támogatásért. De az emlékek megőrzésének is egy nagyszerű módja, hisz így hónapokon át idézhetik fel magukban a megajándékozottak az emlékezetes eseményt.

Egyedi, fényképes esküvői naptárak
Hirdetések
Oldal leírása
naptar.wyw.hu: Naptár katalógus, naptárak. Naptár készítés, naptárkészítő programok és cégek, gyűjtemény a naptárakról.
Gyűjteményünkben 83 válogatott Naptár katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 83 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1105