Top 40 legújabb link > Naptár - wyw.hu

Tartalom:

naptar.wyw.hu

Naptárvásár - Leporello webáruház
Naptárvásár - Leporello webáruház
http://leporello.hu/webshop/csoport/NAPTARAK

Asztali és falinaptárak. Papíráruk, írószerek. Iskola és irodaszerek széles választéka. Esküvői meghívók, táskák, műszaki és művészeti rajzeszközök rendelhetőek.

leporello.hu
Egyedi naptár készítés
Egyedi naptár készítés
http://www.kiwipress.hu/csinald-magad/fenykepes-naptar-keszites/

Kiváló minőségű, egyedi naptárak készítése, több méretben, a Kiwipress ajánlásával.

www.kiwipress.hu
Eredeti Filofax
Eredeti Filofax
http://www.filofaxok.hu

A Filofax nem egyszerűen csak egy gyűrűs naptár. Organizer, folder, mappa, praktikus lefűzhető kiegészítők, ezek mind együtt a Filofax. A Filofax nagy szervezettséget igénylő életünk és munkánk elengedhetetlen kelléke, melynek segítségével biztosan egy találkozóról sem maradunk le, hatékonyabban tudunk dolgozni, és nem utolsó sorban trendik lehetünk. Oldalunkon hatalmas kínálatból választhatja ki a személyiségéhez leginkább illő és a napi feladatait legjobban szolgáló Filofaxot. 20 féle borító, 8 méretben több mint 25 színben kapható a klasszikus hagyományostól az izgalmas modernig. A Filofax FSC minősítéssel rendelkezik, így a termékek előállítása során a természetet semmiféle káros hatás nem éri.

www.filofaxok.hu
Naptárgyár.hu - Naptár, határok nélkül!
Naptárgyár.hu - Naptár, határok nélkül!
http://www.naptargyar.hu/

Egyedi, fényképes naptár készítése online, 5 egyszerű lépésben. Az elkészült naptár lementhető, nyomtatható. Közel 50 különböző naptártípus, számtalan beállítással [saját ünnepek, tetszőleges háttérszín vagy háttérkép, többféle betűtípus (pl. rovásírás), több tucat nyelv].

www.naptargyar.hu
Naptár nyomtatás, tervezés - profinyomda.hu
Naptár nyomtatás, tervezés - profinyomda.hu
http://profinyomda.hu/naptar-keszites/

A profinyomda.hu válalja kártyanaptár, zsebnaptár, falinaptár, asztali naptár, poszter naptár grafikai tervezését és nyomtatását, zsebnaptár nyomását, nyomda, Budapest. Nézze meg referenciáinkat, és tegyen egy próbát velünk. Névjegykártya és egyéb promóciós papírkártya, tagsági kártya, kedvezmény kártya készítés és tervezés elsősorban cégeknek. Irodánk a III. kerületben található, Elérhetőség: +36 1 336-1818, info@profinyomda.hu.

profinyomda.hu
Másoló Futár Kft
Másoló Futár Kft
http://www.tervrajzmasolas.hu/naptarkeszites.html

Cégünk több min 10éve foglalkozik digitális nyomdai tevékenységgel, főbb tevékeségünk nyomtatás naptár készítés, naptár tervezés, Budapest területén ingyenes kiszállítássa

www.tervrajzmasolas.hu
Fényképes naptár készítés
Fényképes naptár készítés
http://www.internetprint.eu/hu/fenykepes-naptar-keszites.html

Szívesen emlékszel vissza a szerelmeddel töltött nyaralásra? Király volt a buliszezon a haverokkal? Légy kreatív, ajándékozz naptárat a közös fotóitokkal megtűzdelve! Extra kedvezmény, ha Facebook-on lájkolsz és még egy nyereményjátékban is részt vehetsz. A saját fotókból álló naptár igazán egyedi ajándék. Minden hónaphoz külön kép rendelhető, egyedi színek is beállíthatóak. Az évfordulók, különleges események kiemelhetőek. Fali és asztali kivitelben is.

www.internetprint.eu
Extrem Copy
Extrem Copy
http://www.extremcopy.hu/kezdolap

Rendeljen egyedi fényképes ajándékot bármilyen alkalomra (névnap, évforduló, születésnap, karácsony, stb.)! Mi különös figyelmet fordítunk arra, hogy mindig a legjobb technológiát alkalmazva, jó minőségű alapanyagokat használva Ön kiváló minőségben kapja meg a megrendelt ajándéktárgyat. A képek a tárgyakon fotó minőségűek és tartósak. Fényképen kívül természetesen lehetőség van szöveg és más képek nyomására is mint pl. rajzok, logók, egyéb ábrák. Megrendelését leadhatja oldalunkról online, e-mailben vagy személyesen üzletünkben.

www.extremcopy.hu
Globalcopy
Globalcopy
http://www.globalcopy.hu/naptar-keszites.html

Szalonunkban lehetőség van egyedi, a Megrendelő által hozott nyári élményeket, emlékeket idéző fotókból, képekből történő naptár készítésére. Ezzel a szolgáltatásunkkal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy különleges és személyre szóló ajándékkal lepje meg családtagjait, barátait vagy akár üzleti partnereit is.

www.globalcopy.hu
Naptár shop
Naptár shop
http://www.naptarshop.hu/

Tevékenységünk grafikai tervezéssel és kiadványszerkesztéssel indult, majd az elmúlt 20 év alatt folyamatosan bővült ügyfeleink igényei szerint. Mára jelentősen kiszélesedett termék- és szolgáltatási palettánk. Jelenleg több mint 800 négyzetméter beépített területen több mint 40 munkatársunkkal igyekszünk teljesíteni ügyfeleink megrendeléseit.

www.naptarshop.hu
Krenn naptárház
Krenn naptárház
http://www.krennnaptar.hu/

A Krenn és Társa Kiadó és Kereskedelmi Kft. 1991. decemberében alakult, és a következő évben kezdte meg gazdasági tevékenységét. Az alapítók célul tűzték ki, hogy a profit megteremtésén túl – külföldi kapcsolataikat is felhasználva – részt vállaljanak az igényes hazai naptárkultúra létrehozásában. Az akkori elképzelések ma is érvényesek, mivel az elmúlt két évtized bebizonyította, hogy a fejlett hazai naptárgyártás mellett is szükség van a jó minőségű, európai viszonylatban is versenyképes kiadványokra.

www.krennnaptar.hu
Naptárvilág
Naptárvilág
http://www.naptarvilag.hu

Kínálatunkkal, melyben mindenki megtalálja a számára megfelelő naptárat, legyen az akár falinaptár, asztali naptár vagy poszter naptár, szeretnénk hozzájárulni az ajándékozás öröméhez és ahhoz, hogy ami fontos volt életükben, azt ne felejtsék el soha!

www.naptarvilag.hu
Esküvői meghívó
Esküvői meghívó
http://eskuvoimeghivo.wyw.hu/

Esüvői meghívó katalógus. Esküvői meghívó készítő cégek, vállalkozások.

eskuvoimeghivo.wyw.hu
Dekoráció, dekorálás
Dekoráció, dekorálás
http://dekoracio.wyw.hu/

Dekoráció katalógus. Dekorálás, dekorációs cégek, stúdiók. Lufi, léggömb, esküvői, akvárium, virág, mágnes, dekoráció. Asztali dísz, léggömb, dekorációs ötletek.

dekoracio.wyw.hu
Meghívó
Meghívó
http://meghivo.wyw.hu/

Meghívó katalógus. Születésnapi, ballagási, esküvői meghívók. Fényképes üdvözlőkártya, papírmerítő műhelyek. Boríték, papír, minták, sablonok, betűtípusok, fontok.

meghivo.wyw.hu
Csillagászat és a naptár
Csillagászat és a naptár
http://astro.elte.hu/icsip/tajekozodas_az_egen/naptar/

A naptár kialakulása a csillagászattörténet témakörének része. A naptárkészítés problémája ugyanakkor szorosan kapcsolódik az alapvető csillagászati ismeretekhez, valamint az időszámítás problémáihoz is.

astro.elte.hu
Mozgó ünnepek
Mozgó ünnepek
http://www.katolikus.hu/adattar/mozgo_unnepek2021-ig.pdf

Az egyházi év mozgó ünnepeinek táblázata egészen 2021-ig. Hamvazószerda, Húsvét, Urunk mennybemenetele, Pünkösd, Advent.

www.katolikus.hu
Buddhista naptár
Buddhista naptár
http://www.buddha-tar.hu/sites/default/files/holdnaptar_2011.pdf

A holdnaptár tartalmazza az európai és tibeti naptár napjai mellett a buddhista ünnepek napjait, az elemek hatását az egyes napokon, valamint Központunk éves programját is.

www.buddha-tar.hu
Ortodox egyház naptárának ünnepei
Ortodox egyház naptárának ünnepei
http://www.utazas-erdelybe.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=3 ...

Az ortodox egyház ma is hagyományosan ragaszkodik a Julianus féle naptárhoz, ezért időbeli eltérés van a római katolikusok és a protestánsok húsvétja és karácsonya, illetve a keleti ortodoxok ezen ünnepei között. A Julianus-naptárban december 25-e a Gergely-félében január 6-ra esik. E naptár máskorra teszi a tavaszi napéjegyenlőség napját, következésképp az ortodox húsvétot is.

www.utazas-erdelybe.hu
Katolikus ünnepek
Katolikus ünnepek
http://www.adorans.hu/node/817

Egyházi naptár-Katolikus ünnepek felsorolás a 2011-es évre vonatkozóan.

www.adorans.hu
Keresztény egyházi naptár
Keresztény egyházi naptár
http://hu.wikipedia.org/wiki/Keresztény_egyházi_naptár

A keresztény egyházi naptár az adott év egyházi ünnepeit tartalmazza. Az ünnepek napjait a Gergely-naptárba illesztve adják meg. Ezek az ünnepek vagy minden évben azonos naptári napra esnek (állandó ünnepek), vagy évről évre más-más napon kerülnek megünneplésre (mozgó ünnepek).

hu.wikipedia.org
Ajánlott oltási program kiskutyáknak
Ajánlott oltási program kiskutyáknak
http://www.pets-magazin.hu/index.php/kutya/64-kutya/417-ajanlott-oltasi-prog ...

Mire jó az oltás? A kutyusok immunrendszere nincs felkészülve a nagyvárosokban felerősödött fertőzőképességű vírusokra, baktériumokra, ezért szükséges rendszeres oltásuk. A vakcinákban nincsenek olyan kórokozók, melyek képesek megbetegedést kiváltani, azokat csak elölt, illetve egyéb módon inaktivált, nem megbetegítő formában tartalmazzák.

www.pets-magazin.hu
Macskák védőoltási naptára
Macskák védőoltási naptára
http://www.haziallat.hu/macska/gondozas/macska-vedooltas-naptar/1787/

Tény, hogy a fertőző betegségek esetében a megelőzés a legfontosabb, hiszen számos betegség következményét gyógykezeléssel már nem tudjuk befolyásolni, megszüntetni. Amikor a macska már megbetegedett, a tüneteket valamennyire enyhíteni lehet, de ez nem mindig jár sikerrel. A macska vakcinázása a tulajdonos felelőssége, mivel a nem oltott macskák fertőzési forrást jelentenek a többi számára.

www.haziallat.hu
Oltási naptár babáknak
Oltási naptár babáknak
http://www.babaszoba.hu/services/oltasi_naptar

A védőoltások feltalálása és bevezetése az elmúlt évszázadok legnagyobb gyermek-egészségügyi vívmányának tekinthető. Néhány éve jelentősen egyszerűsödött az oltási rendszerünk, de még így is számos alkalommal kapnak védőoltást gyermekeink. Oltási naptárunk segítségével nyomon követheted, mikor melyik aktuális, és bővebb információt is szerezhetsz róluk!

www.babaszoba.hu
Terhességi naptár
Terhességi naptár
http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_article.hot?m_id=25267&a_id=523800&h_id ...

A naptárnak van letölthető változata is, amelyikben a három trimesztert különböző színekkel jelölik, valamint rövid emlékeztető emblémák figyelmeztetik a kismamát az orvosi vizsgálatok (ultrahang, alfa-fötoprotein, genetikai vizsgálat, gesztációs diabétesz, kardio-tokográfia vizsgálat) idejére.

www.hotdog.hu
Allergia naptár
Allergia naptár
http://allergia-asztma-szenanatha.hu/allergia-kezelese/allergia-naptar

Az allergia naptár a szezonális allergia megjelenéséről, intenzitásáról közöl információkat. Az allergia naptár nem más, mint egy pollennaptár, melynek segítségével nyomon követheti a beteg a magyarországi allergén növények virágzási periódusait.

allergia-asztma-szenanatha.hu
Pollennaptár
Pollennaptár
http://www.pollenindex.hu/index.php?fm=2

Az ÁNTSZ Aerobiológiai Hálózata által monitorozott fajok nemzetségek és családok jegyzéke, virágzásuk időtartama.

www.pollenindex.hu
Ne felejtsd el! -Online emlékeztető
Ne felejtsd el! -Online emlékeztető
http://nefelejtsdel.hu/index.php?page=remindercal&language=hu

A naptár tartalmazza az ünnepnapokat, és a folyó évre rendeletben rögzített rendkívüli munkanapokat is. Ha látni szeretné milyen ünnep lesz az adott (kiemelt) napon, hagyja a kurzort a kérdéses nap fölött!

nefelejtsdel.hu
Adventi naptár mézeskalcsából
Adventi naptár mézeskalcsából
http://www.desszert.eu/mezeskalacs_adventi_naptar

Készítsen Ön is adventi naptárat mézeskalácsból! Az advent szó jelentése eljövetel (a latin adventus Domini kifejezésből származik, ami annyit tesz: Úr eljövetele). A karácsonyt megelőző várakozás az eljövetelben éri el jutalmát.

www.desszert.eu
Egyedi, fényképes esküvői naptárak
Egyedi, fényképes esküvői naptárak
http://www.naptarvilag.hu/eskuvoi_naptar

Egy szép esküvő után, ahol fényképek ezrei készülnek ötletes ajándék a szülőknek, tanuknak, közeli barátoknak egy fényképes naptár. Adható akár köszönetajándéknak is az esküvő után, mellyel kifejezheti az ifjú feleség és férj a köszönetét az esküvőn való részvételért és a sok támogatásért. De az emlékek megőrzésének is egy nagyszerű módja, hisz így hónapokon át idézhetik fel magukban a megajándékozottak az emlékezetes eseményt.

www.naptarvilag.hu
Termékenység kalkulátor
Termékenység kalkulátor
http://bertengo.com/kalkulatorok/termekenyseg-kalkulator/

A teherbe esés egyik legbiztosabb természetes módszere, ha elkészíted a termékenységi naptáradat, kiszámolod, mely napokon vagy a legtermékenyebb.

bertengo.com
Ovulációs kalkulátor
Ovulációs kalkulátor
http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html

Néhány nő tudja ovulációjának idejét, mert megfigyelték az ilyenkor tapasztalható változásokat. Az alábbi programocska segít abban, hogy biztosabban meghatározza a termékenység időszakát.

www.euuzlet.hu
Peteérés kalkulátor
Peteérés kalkulátor
http://www.egeszsegkalauz.hu/kalkulatorok/peteeres/

A sikeres teherbeeséshez adhat segítséget ez a kalkulátor, mely megmutatja a megtermékenyítés optimális idejét.

www.egeszsegkalauz.hu
Menstruációs naptár
Menstruációs naptár
http://www.intima.hu/intim-naptar

"Mikor volt az utolsó menzeszem? Hányadik napon is vagyok? Már megint elfelejtettem..." Ismerősek ezek a gondolatok? Segítséget nyújtana, ha rögzíthetnéd menstruációs, nőgyógyászati, terhességi adataidat és persze nem felejtenéd el, hova is tetted a naptáradat?

www.intima.hu
Ciklus.hu
Ciklus.hu
http://www.ciklus.hu/

Eljött az idő, hogy egyedülálló módon dokumentálhass mindent, ami számodra, mint nő számára fontos, mindent ami a női testtel, női ciklussal kapcsolatos. Ha belevágsz, tudni fogod a következő ciklusod kezdetét, a termékeny és terméketlen napjaidat, megismerheted a saját, egyéni működésedet. Szánj egy kis időt magadra, ezzel csak nyerhetsz!

www.ciklus.hu
Római időszámítás
Római időszámítás
http://www2.szepmuveszeti.hu/hyperion/lexikon.php?s=r%C3%B3mai%20id%C5%91sz% ...

A római naptár fejlődésében csillagászatilag három szakaszt különíthetünk el. Az első, az ún. lunaris, vagyis kizárólag a holdfázisokra épülő naptárat a hagyomány szerint Romulus, Róma alapítója és első királya alkotta meg, a következőt, az ún. lunisolarist, amely a holdfázisok mellett már a nap éves pályáját is figyelembe veszi, s amelyet a rómaiak egészen Iulius Caesar koráig használtak, Numa Pompilius király nevéhez kötik, a solaris naptárat pedig Iulius Caesar vezette be, amelyet az ő nevéről Iulianus naptárnak neveztek el.

www2.szepmuveszeti.hu
A Római naptár kialakulása
A Római naptár kialakulása
http://www.romaikor.hu/index.php?p=cikk&a1=3&a2=16&id=2

A Caesar reformja előtti római naptár rendjét csak hiányosan ismerjük. A római hagyomány szerint első naptárukat még a városalapító Romulus király alkotta meg. Ez tízhónapos, egyes közlések szerint 304 napos évet vett alapul.

www.romaikor.hu
A római naptár
A római naptár
http://www.freeweb.hu/torch2/Time/romai.htm

Rómát Romulus és Remus alapította időszámításunk előtt 753-ban. Ez 10 hónapból állt, amelyikből 6 hónap az 30 napos volt, 4 hónap pedig 31 napos. Márciussal keződött az év és decemberrel fejeződött be. A téli hónapokat - amikor senki sem dolgozott - nem számolták.

www.freeweb.hu
Ókori római naptár
Ókori római naptár
http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%93kori_r%C3%B3mai_napt%C3%A1r

Julius Caesar Kr. e. 46-os reformja előtti római naptárról nem tudunk túl sokat. A legősibb római naptár egy empirikus úton keletkezett parasztkalendárium volt, melyet a hagyomány még magához Romulushoz kötött. Ez a naptár állítólag 10 hónapos és 304 napos volt, istenekről, generációkról és egyszerűen a hónapok sorszámneveikről kapták nevüket.

hu.wikipedia.org
A kínai fogantatási naptár
A kínai fogantatási naptár
http://picibaba.hu/pocakkal/elokeszuletek/a-kinai-fogantatasi-naptar

Ezt a naptárat Kínában, Pekinghez közeli kínai sírhelyen találták. Segítségével a baba fogantatásának idejéből, és az édesanya életéveiből kiszámolható a születendő baba neme. Ez a naptár körülbelül 700 éves, és féltve őrzik még a mai napig is egy pekingi intézetben.

picibaba.hu
Oldal leírása
naptar.wyw.hu: Naptár katalógus, naptárak. Naptár készítés, naptárkészítő programok és cégek, gyűjtemény a naptárakról.
Gyűjteményünkben 83 válogatott Naptár katalógus témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 83 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 1102